Alla inlägg under november 2014
Idag så är det wienerbrödets dag, så då får man passa på att handla lite wienerbröd sedan :-D idag så kommer det två polare hit och hälsar på, vilka wienerbröd gillar ni bäst den med chokladglasyr eller den vanliga med vit glasyr ? jag älskar chokladen bäst iallafall :-D
180 kcal/portion
Lördag
800 g kycklinglårfiléer
2 små rödlökar i klyftor
3 vitlöksklyftor i i tunna skivor
salt och grovkornig svartpeppar
Saffransmarinad:
1 pkt saffran
2 msk olivolja
2 tsk rosmarin
1 msk pressad citron
finrivet skal från 1 citron
Garnering:
citronskivor
Lägg kycklinglårfiléerna i en bunke tillsammans med rödlök och vitlök. Tillsätt saffran, olivolja, rosmarin, pressad citron och citronskal och rör om. Låt kycklinglårfiléerna marineras i 1 timme. Bred sedan ut kyckling och marinad i en ugnsfast form. Salta och peppra. Ugnsstek i 225 grader i ca 25 minuter.