Alla inlägg under juni 2014
ÅÅÅH! Blev ni lika sugna på den här tårtan som jag blev? DEN SER HELT UNDERBART GOD UT! Och fina pastellfärger också. Älskar pastellfärger. Jag har följt bloggen Sprinkle Bakes i några månader och jag slutar inte att förundras över alla underbara recept hon lägger upp. Ibland önskar jag verkligen att jag hade ett stort intresse för att baka. ibland har man och ibland har man inte det , Jag vill också kunna göra sånna här fina skapelser! ♥
Klicka på bilden för att komma in på sidan och att kunna se videon
"Din äckliga lilla hora. Såg jag dig på stan skulle jag spotta dig i ansiktet"
"Du är en äcklig bög"
"Din äckliga hora. Ge mig ditt nummer så ska vi knulla"
"Det är en sjukdom att vara homosexuell"
Mingel, events, dagens outfit och gratisgrejer: så skulle många sammanfatta livet som bloggare. Men i dagens bloggvärld pågår mer än vad läsarna tror.
Det växande hatet är vardagsmat
Bakom den till synes glamourösa vardagen förekommer ett växande näthat som har tagit fäste och tycks vara här för att stanna. Homofobiska åsikter, personpåhopp och skällsord är vardagsmat för bloggarna som många gånger känner frustration över att den unga publiken påverkas starkt av hatet ute på nätet.
Vädjar för den yngre publiken
En av de medverkande är bloggaren och Paradise Hotel-deltagaren Thobias Johansson. Han berättar att det inte är han själv som drabbas hårdast av de elaka kommentarerna som dagligen ramlar in på hans blogg och Instagram.
– Om jag var yngre och hade mig som förebild och gick in och såg alla elaka kommentarer skulle jag själv bli rädd för att komma ut som homosexuell eller våga stå upp för mig själv då de ser att jag inte blir accepterad överallt. Det gör mig mest ledsen.
Se videon ovan där elitbloggarna tar ställning mot hatet på internet och uppmanar till mer kärlek.
En kan inte göra allt, men alla kan göra något. Och är det någon gång det är dags att agera – så är det nu.
Det är helt sjukt att folk kan hålla på så som dom gör mot personer
365 kcal/portion
P 24%
F 46%
K 30%
Torsdag
2 dl riven morot
3 dl strimlad salladskål
½ grovrivet päron
1 dl fraiche 8 %
½ msk fransk senap
2 msk lättmajonnäs
salt och peppar
6 kalkonburgare (Ingelsta kalkon)
6 skivor surdegsbröd à 30 g, ev. glutenfritt
6 salladsblad
Garnera med: basilika
Blanda en coleslaw av morot, salladskål, päron, fraiche, senap och majonnäs. Smaka av med salt och peppar. Placera burgarna i halster eller grillkorg. Grilla 3–4 minuter på var sida. Lägg salladsblad på surdegsskivorna, placera biffarna ovanpå och toppa med coleslaw.
Nu kan ni lyssna på Radio här inne på min blogg ni hittar den på vänster sida på menyn :-) det kan va lite mysigt ibland, när man ändå är här inne och läser mina inlägg och allt så passa på vet ja !.!