Alla inlägg under april 2014
Hur många av er gäspade under denna video?? Jag gäspade minst 10 gånger och sitter dessutom och gäspar nu när jag skriver detta, haha! Det är så sjukt att gäspningar smittar så lätt. Varför är det så?
315 kcal/portion
P 21%
F 28%
K 51%
Torsdag
50 g feta, 10 %
30 g ädelost
2 msk matlagningsyoghurt
2 bagels eller 2 bitar ciabatta ą 60 g
salladsblad
2 skivade tomater
10 basilikablad
8 skivor Milanosalami, 40 g
Servera med: blandad sallad
Mosa ihop feta, ädelost och yoghurt till en smidig röra. Dela bröden och fördela röran på snittytorna. Täck bottnarna med salladsblad, lägg på tomater, basilika och salami och lägg på locket.
BYXOR - h&m // TOP - janenorman // SKOR, VÄSKA - h&m // SOLGLASÖGON - rayban // SMYCKEN - asos
275 kcal/portion
P 11%
F 32%
K 57%
Onsdag
¾ påse frysta soppgrönsaker, 450 g
½ liter grönsaksbuljong
½ skivad vitlöksklyfta
1 msk färska timjanblad
salt och peppar
½ dl matlagningsyoghurt
1 msk hackat kryddgrönt, t ex persilja och timjan
Vitlöksbröd:
2 grova minibaguetter ą 50 g, ev. glutenfria
2 tsk olivolja
½ riven vitlöksklyfta
Garnera med: timjan
Sätt ugnen på 225°. Koka soppgrönsakerna i buljongen tillsammans med vitlök och timjan ca 5 minuter. Mixa och smaka av med salt och peppar. Blanda yoghurt med kryddörter och smaka av med salt och peppar. Dela baguetterna på mitten, droppa över oljan och smaksätt med vitlök. Rosta mitt i ugnen ca 8 minuter.
5:2-tips: Uteslut brödet. Enbart soppan ger 105 kcal