Alla inlägg under april 2014
Jättegott att mixa frukt och bär till en sötsyrlig dressing.
2 portioner
430 kcal/portion
P26%
F47%
K27%
Tisdag
¾ dl mathavre eller råris för glutenfritt
250 g broccoli
100 g tärnad kassler
75 g tärnad fetaost
½ finhackad rödlök
10 halverade körsbärstomater
10 hackade hasselnötter
Melonvinägrett:
1 dl melonkött
1 msk olivolja
½ msk vit balsamvinäger
salt och peppar
Koka mathavre. Skala och skiva broccolistammen och dela huvudet i buketter. Koka i saltat vatten ca 5 minuter. Blanda med övriga ingredienser till salladen. Mixa melon, olja, vinäger, salt och peppar. Ringla dressingen över salladen. Toppa med nöthack.
Bik bok Scorett Nelly bubbleroom Gina tricot
Kanouflage tröja Kängorna Beige väska Brun handväska Beiga jeans
Kamouflage leggings Bruna boots Svart väska
Grön klänning Mc solglasögon
Guld svart linne Boots med spänne
Fyll korven med tuggiga nötter och sötsyrlig spännande smak.
410 kcal/portion
P 16%
F 61%
K 23%
Måndag
300 g klyftade majrovor
½ msk smör/olja till formen
salt och peppar
250 g middagskorv av kalkon
4 hackade torkade aprikoser
10 hackade hasselnötter
½ dl hackad bladpersilja
2 msk cream cheese, max 12 %
Garnera med: bladpersilja
Servera med: blandad sallad
Sätt ugnen på 225°. Lägg majrovorna i en smord form där korven också ska få plats. Salta, peppra och baka rovorna ca 10 minuter. Sänk ugnsvärmen till 200°. Skiva korven men låt den hänga ihop i botten. Blanda aprikoser, nötter, persilja och cream cheese och fördela blandningen i skårorna. Lägg korven i formen med majrovorna runtom och baka allt mitt i ugnen ca 20 minuter.
Psst: Om du inte hittar majrovor – byt mot palsternacka!