elinsahlsten༺♔༻

Alla inlägg under december 2013

Av Elin - 16 december 2013 10:34

 



 


Av Elin - 16 december 2013 10:33

 

Av Elin - 15 december 2013 20:09

 



 

Smak: Vi var utan tvekan överens om att denna glögg var väldigt stark och innehöll även en stark smak av kardemumma. Ni vet när man var liten och ville dricka saften koncentrerad bara för att man inte fick? Ungefär så smakade denna glögg, som outblandad saft. Därmed tyckte vi också att den hade en "barnslig" smak och är enligt oss anpassad för barn. 
 
Utseende: Designen av flaskan är väldigt simpel och julig. Det vi tycker var speciellt med utseendet är att det står "God Jul" på flaskan, vilket vi dömer som ganska mysigt faktiskt. Längst ner på ettiketten har dem skrivit "För varje såld flaska ger vi 1 krona till Världens Barn", och det ger vi ett riktigt stort plus!
 
Julkänsla: Bortser man från att glöggen smakar en aning för mycket saft så tycker vi att den innehöll mycket julkänsla!



 

Smak: Vi ansåg att Blossaglöggen innehöll en väldigt klassisk smak och smakade som glögg "ska" smaka. Den starka och den sliskiga konsistensen tycker vi, trots att dem kan minska en aning på detta, hör till!
 
Utseende: Vi fascinerades faktiskt en aning över hur dem valt att göra utseendet på den här flaskan. Om ni tittar på de små detaljerna dem gjort så syns det att dem har valt att lägga ner tid på designen. Den blanka guldfärgen, den blanka bakgrunden som innehåller små diskreta snöfingor, snöflingorna som sticker upp från den övriga ettiketten, och framförallt den vita kontrasten till de övriga färgerna. Vi tyckte helt enkelt att den såg riktigt lyxig ut!
 
Julkänsla: Glöggen i sig innehöll massor av julkänslor då hela patrullen ansåg att det är den ultimata glöggsmaken. Men då flaskans utseende inte innehöll mer än några par snöflingor som skulle symbolisera julen så sjönk den totala julkänslan tyvärr där.
 


 

Smak: Förväntningarna vi hade om den här glöggen var att den skulle vara väldigt osötad och inte lika sliskig som den tidigare, vilket den faktiskt uppfyllde! Den var inte alls lika blaskig som den sötade Saturnusglöggen och det tyckte vi bara var positivt. Dock fanns det nackdelar med denna glögg också, då vi på en gång kände smaken av alkohol, trots den låga alkoholhalten. Den var även alldeles för välkryddad för vår smak vilket också gjorde den väldigt stark. 

 
Utseende: Flaskan är väldigt enkel och stilren, och till skillnad från den tidigare Saturnusglöggen så ser den mer klassisk ut, vilket också på ett sätt visar att den inte är lika barnvänlig, utan att den innehåller en liten mängd alkohol. 
 
Julkänsla: Smaken av glögg är ju alltid speciell och julig på sitt sätt, så naturligtvis hade den julkänsla i sig. Men tittar man däremot på designen så är det närmaste "juliga" vi kan komma den röda korken, vilket inte alls symboliserar jul så mycket. 


Av Elin - 15 december 2013 18:00

  


När tredje ljuset brinner,


vi juleklappar syr


och vi bakar kakor 


och har ett fasligt styr 


Av Elin - 15 december 2013 11:28

 

Av Elin - 15 december 2013 11:25

 




 


Av Elin - 15 december 2013 11:08




Här är lite bilder från gårdagens julbord :-) 





Av Elin - 14 december 2013 09:41

 

                                     

 

                           

NAMN :  Elin

 

FÖDD :  1991

 

BOR :  Göteborg

 

YRKE :  Personlig assistent

 

 

  

 

 

 I den här bloggen kommer ni att få hänga med mig i mitt liv med massa blandade inlägg & bilder     

   

 

  

             

         

 

 

 

 

       

- Sök i bloggen

- Kategorier

- Arkiv

- Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards