elinsahlsten༺♔༻

Alla inlägg under december 2013

Av Elin - 2 december 2013 14:43

 
 

Av Elin - 2 december 2013 11:35

 


Igår så va det 1 advent och om 4 veckor så är det julafton, så igår så hade vi lite advent firande här hemma jag och min sambo så vi testa olika pepparkakor

 

 


 

 

SmakSom namnet säger så är pepparkakorna välkryddade, vilket ger en lyxig känsla trots att de är från ett så billigt märke som Ica. Kryddningen är god, men annorlunda. Vi kunde varken hitta den äkta smaken eller lukten av pepparkaka. De är lättuggade och luftiga, men alldeles för torra. Vi skulle mer vilja kalla det kex än kakor. Nej, det här gillar vi inte. Om man köper pepparkaka så är det riktig pepparkaka man vill ha. 
Utseende: Pepparkakornas runda form är fin, men även lite tråkig. Den färglösa förpackningen lockar inte alls. Att Ica valt att göra en kartongförpackning känns inte bara trist utan också väldigt opraktiskt. 
Julkänsla: Ärligt talat så undrar man undrar om dom ens försökt skapa en julkänsla, det är nästan som om man äter vilka kakor som helst. Icas välkryddade pepparkakor är ett billigt val som säkert många anser funkar, men det är ingenting som vi skulle rekommendera att knapra på till jul.
 
 
 
 
 
 
 
Smak: Det här är pepparkakor som knaprar gott i munnen, konsistensen är perfektion. De är tunna och spröda, precis som vi anser att en pepparkaka ska vara. Smaken är ganska tam, vi skulle vilja kalla det en mellankryddad pepparkaka. Det gör den till en familjeversion som passar alla, men är inte ett rekommenderat val för den som letar efter något mer kryddstarkt.
Utseende: Pepparkakorna är fint brungräddade. De har den klassiska hjärtformen och vi i panelen tycker det är väldigt fint. Förpackningens utseende är lyxigt, stilrent och lockande.
Julkänsla: Vi  håller med om att bättre pepparkakor till jul blir svårt att hitta. Smaken, hjärtformen och den röda burken för verkligen fram den ultimata julkänslan vi vill åt. 
 
 
 
 

Smak: Hembakta pepparkakor har en naturlig och äkta smak som inget annat märke kan uppnå. Tyvärr kan vi inte säga att de är det godaste valet, vilket nog många kan hålla med om. Det är otroligt svårt att få till gräddningen när man bakar hemma. Oftast blir pepparkakorna på plåten antingen för tjocka, tunna, sega eller brända. 
Utseende: Vi alla vet nog att det inte är ofta hembakta pepparkakor blir speciellt snygga, men att få forma degen precis som man vill är verkligen kul och personligt. Om man blir bjuden på pepparkakor så tycker iallafall vi att det är absolut roligast och de är hembakta.
Julkänsla: Om du orkar och ha tid, gör dina egna pepparkakor! Att baka pepparkakor är enkelt, roligt och ger en härlig julstämning. Låt de ljuvliga dofterna av julens kryddor sprida sig i hela huset, det är en del av julen man inte kan skippa.



Av Elin - 2 december 2013 10:33





Då har man äntligen sin nya väska, I love it :-D 



   

Av Elin - 2 december 2013 10:31

 

Av Elin - 2 december 2013 10:12

 





 


Av Elin - 2 december 2013 10:05

 

Av Elin - 1 december 2013 12:21

 

Av Elin - 1 december 2013 12:06

 

 

Jag älskar the body shops saker! Allt luktar så sjukt gott. Nu inför jul säljer de gift-sets med jultema. Snögubbar, klubbor och karameller. Hur sött som helst!


 

thebodyshop.se


                                     

 

                           

NAMN :  Elin

 

FÖDD :  1991

 

BOR :  Göteborg

 

YRKE :  Personlig assistent

 

 

  

 

 

 I den här bloggen kommer ni att få hänga med mig i mitt liv med massa blandade inlägg & bilder     

   

 

  

             

         

 

 

 

 

       

- Sök i bloggen

- Kategorier

- Arkiv

- Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards