elinsahlsten༺♔༻

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2014

- GRYMMA FILMTIPS TILL HALLOWEEN!

Av Elin - 30 oktober 2014 13:51




Imorgon är det Halloween och vad passar bättre än att kolla på en massa halloween och skräckfilmer?! I detta inlägg kommer jag att tipsa om tre filmer som inte är läskiga men som ändå innehåller halloween tema. Och tre skräckfilmer som jag tycker är riktigt bra och läskiga! Vi börjar med de tre filmerna som inte är läskiga.

 

 

 

 

 

 

 

Film: The Nightmare Before Christmas. Se trailern HÄR.

 

 


Beskrivning: Filmen utspelar sig i en fantasivärld där varje högtid har en egen stad. I Halloween Town härskar Pumpakungen Jack Skellington, ett skräckinjagande benrangel som i hemlighet tröttnar mer och mer på Halloween för varje år som går. Till sist vandrar han iväg och hamnar av en tillfällighet i Christmas Town. Han blir genast förtjust i stämningen och blir inspirerad av denna underliga stad. Källa.

 

 

 

 

 

Film: Hocus Pocus. Se trailern HÄR.

 

 


Beskrivning: 1693 hängdes systrarna Sanderson på grund av att de var onda häxor. De fångade och sög livet ur små barn för att kunna hålla sig unga. Innan de hängdes, använde de en ond förbannelse - en förbannelse som innebär att när en oskuld tänder Svartlågeljuset på Halloween, i deras hus, ska de återvända... 1993, 300 år senare , bestämmer sig Max Dennison för att tända ljuset för att skrämma sin irriterande syster Dani och vem han önskar vore hans flickvän, Allison. När han tänder ljuset förvandlas hela deras Halloween-kväll till en mardröm! Källa.

 

 

 

 

 

Film: The Addams Family. Se trailern HÄR.




Beskrivning: Familjen Addams är en franchise ursprungligen baserad på tecknaren Charles Addams skämtteckningar i tidskriften The New Yorker. Den handlar om den besynnerliga familjen Addams som bor i ett gotisktviktorianskt hus och tjusas av det som de flesta människor tycker är obehagligtKälla. 








Och här kommer då tre tips på skräckfilmer som jag tycker är jättebra som passar till halloween och läskiga! Jag började se skräckfilmer redan när jag var 8 år gammal och har sett många skräckfilmer i mina dar!

 

 

 

 

 

 

 

Film: The Conjuring. Se trailern HÄR.

 

 

Beskrivning: The Conjuring är en amerikansk skräckfilm från 2013. Filmen bygger på en verklig historia om ett hemsökt hus som Ed och Lorraine Warren fick undersöka. Familjen Perron flyttar in i ett hus på Rhode Island och oförklarliga saker börjar att hända. Paret Ed och Lorraine Warren, som utreder paranormala händelser kallas in för att hjälpa dem. Källa. 

 

 

 

 

 

 

 

Film: Wrong Turn. Se trailern HÄR.



 


Beskrivning: Sex ungdomar är fast på en ödslig väg i skogen i West Virginia. De går iväg för att söka efter hjälp, men jagas av kannibaler, personer som degenererats på grund av inavel. Ungdomarna flyr in i skogen och det blir en lång kamp för överlevnad. Wrong Turn finns ända upp till 6 filmer. Källa. 

 

 

 

 

 

 

Film: Halloween. Se trailern HÄR. 

 

 

 

Beskrivning: Den 31 oktober 1963 tar den sexårige Michael Myers på sig en mask och mördar med kniv sin 17-åriga syster. Han hamnar på mentalsjukhus och rymmer 15 år senare på väg till en ny anstalt, och beger sig hem till Haddonfield, där han på nytt börjar mörda. Halloween finns ända upp till 10 filmer. Källa.

 

 

 

 

 






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 3 december 2015 13:25


 

Av Elin - 1 december 2015 11:49


Nu så kan ni lyssna på Christmas Radio här på bloggen fram till annandagen :-) ni hittar radion här på sidan av menyn.   ...

Av Elin - 1 december 2015 11:34


    I söndags så va de 1 advent och då hade vi en liten 1 advent firande här hemma :-D då kom min pappa hit på fikade här hemma hos oss och de blev lussekatter och pepparkakor      ...

Av Elin - 1 december 2015 10:06


 

Av Elin - 30 november 2015 12:59

 

                                     

 

                           

NAMN :  Elin

 

FÖDD :  1991

 

BOR :  Göteborg

 

YRKE :  Personlig assistent

 

 

  

 

 

 I den här bloggen kommer ni att få hänga med mig i mitt liv med massa blandade inlägg & bilder     

   

 

  

             

         

 

 

 

 

       

- Sök i bloggen

- Kategorier

- Arkiv

- Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards