Direktlänk till inlägg 30 april 2014
Här förlänger vi sukiyakismaken genom att späda såsen till en soppa. Gott, lätt och mättande!
2 portioner
395 kcal/portion
P 24%
F 31%
K 45%
Onsdag
150 g strimlad lövbiff
1 msk rapsolja
100 g skivad purjolök
1 strimlad morot
50 g skivade champinjoner
˝ strimlad chilifrukt
5 msk sukiyakisås
5 dl köttbuljong
50 g risnudlar
1 näve strimlad savojkål eller salladskål
10 cashewnötter
Bryn köttet i olja, tillsätt purjolök, morot, champinjoner och chilifrukt och låt fräsa med någon minut. Häll på sukiyakisås och buljong och koka upp. Blanda ner risnudlar och låt sjuda 3–4 minuter. Vänd ner kålen och häll upp i skålar. Strö över nötterna.