elinsahlsten༺♔༻

Direktlänk till inlägg 26 mars 2014

- TIPS TILL PÅSKEN!

Av Elin - 26 mars 2014 11:04


 


Nästa helg hade jag tänkt att börja lägga ut lite påsk recept där jag tipsar om olika maträtter och roliga ! Innan dess hade jag tänkt att tipsa er om dessa roliga prylar nu till påsken! Jag ska berätta lite kort om de olika produkterna i detta inlägg.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

 



1. Silikonform för påskchoklad! Men den här formen kan du göra ditt alldeles egna påskgodis. Det är bara att fylla formen med smält vit, ljus eller mörk choklad och sedan låta stelna. Efter det har du gjort dina alldeles egna chokladkaniner!
 
 
2. Ägg Cuber! Hur roligt vore det inte med fyrkantiga ägg? Med ägg cuber kan du faktiskt forma dina ägg fyrkantiga! Enkelt är det också. Det du gör är att lägga i ett nykokt ägg, utan skal, och sedan skruva tills ägget blivit fyrkantigt. Sedan sköljer du snabbt ägget i kallt vatten och sen är den klar att servera!
 
 
3. Hjärtformad stekpanna! Det är ju så mycket roligare att äta mat som ser bra ut. Med den här stekpannan kan du steka ägg eller pannkakor och göra dom hjärtformade! Hur gulligt och kul som helst!
 
 
4. Äggkokare för micron! Det är väldigt svårt att lyckas värma ett ägg i micron utan att det sprängs. Men med denna äggkokare så är det inga problem! Du fyller äggkokaren med vatten. Picka sedan ett hål i ägget med äggpickaren som man får med. Lägg i ägget/äggen och värm den i micron i 3-5 minuter. Sedan är det klart!
 
 
5. Choklad pizza! Påsken handlar ju om att äta en massa godis så varför inte köra all in? Denna pizza är helt gjord av choklad och annat godis. Det låter ju hur gott som helst! Man kan köpa chokladpizzan i två storlekar. Den stora pizzan med 24 cm i diameter och den mindre pizzan med 9 cm i diameter. 
 
 
6. Äggpress! Hur kul vore det inte att servera en sallad med en massa söta hjärtformade ägg i? Eller varför inte bara njuta av ett kokt hjärtformat ägg till frukost? Med den här äggpressen kan du göra just det! Börja med att koka ägget och sedan skala det. Lägg ägget i formen och låt svalna i kylen eller under kallt vatten. När ägget har svalnat så är det bara att öppna och ut kommer ett hjärtformat ägg!
 
 
 
Direktlänkar:  1    2    3    4    5    6
 
 
 
 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 3 december 2015 13:25


 

Av Elin - 1 december 2015 11:49


Nu så kan ni lyssna på Christmas Radio här på bloggen fram till annandagen :-) ni hittar radion här på sidan av menyn.   ...

Av Elin - 1 december 2015 11:34


    I söndags så va de 1 advent och då hade vi en liten 1 advent firande här hemma :-D då kom min pappa hit på fikade här hemma hos oss och de blev lussekatter och pepparkakor      ...

Av Elin - 1 december 2015 10:06


 

Av Elin - 30 november 2015 12:59

 

                                     

 

                           

NAMN :  Elin

 

FÖDD :  1991

 

BOR :  Göteborg

 

YRKE :  Personlig assistent

 

 

  

 

 

 I den här bloggen kommer ni att få hänga med mig i mitt liv med massa blandade inlägg & bilder     

   

 

  

             

         

 

 

 

 

       

- Sök i bloggen

- Kategorier

- Arkiv

- Senaste inläggen


Ovido - Quiz & Flashcards